Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Groep 4-5

 

Wij zijn groep 4 en 5.Een leuke klas hoor! Juf Sanja is er op maandag en dinsdag en Juf Lindsey is er op woensdag, donderdag en vrijdag. Ook komt het voor dat er stagiaires in de klas zijn.We leren dit jaar veel verschillende dingen. Vooral IPC vinden we leuk om te doen.

In de ochtenden werken we vaak ook zelfstandig aan de opdrachten waar we al instructie voor hebben gehad.

 

Je zult zien dat we regelmatig blogs plaatsen waardoor je kunt zien wat we zoal doen in de groep.

 

Woensdag 15 januari hebben de kinderen in de groep het IPC project “speelgoed” afgesloten. De kinderen hebben tijdens dit thema o.a. geleerd  waarom we speelgoed hebben en welke doelgroepen er zijn. Ook hebben ze een ontwerp moeten maken voor een bordspel en een speeltje. Uiteindelijk hebben de kinderen een museum ingericht waarin alles wat ze gemaakt en geleerd hebben zichtbaar werd voor publiek. De belangstelling was groot! Ouders, grootouders, broertjes en zusjes kwamen op bezoek in ons museum. Onder het genot van een kopje koffie of thee hebben de bezoekers met het zelfgemaakte speelgoed kunnen spelen. Het was erg gezellig!

Inline image Inline image Inline image

 

Elske Chatrou
Nostalgische kermis bij de Sint Jan
Vandaag hebben de groepen 1 t/m 4 een bezoekje gebracht aan de nostalgische kermis bij de Sint Jan. Daar hebben de kinderen genoten van de draai-en zweefmolen, maar ook zeker van het springkussen, schminken, blikgooien en knutselen. Het was een gezellige middag.

Published

Niels Swinkels
Uitstapje Maashorst: het 7-diersoortenpad
Gewapend met vergrootglazen, lepels/vorken, vogelfluitjes en veel nieuwsgierigheid zijn we samen met de Taalklas het bos ingegaan. We hebben allerlei diersoorten gezocht en ook gezien; zoals spinnen, vogels, insecten, zoogdieren, vissen, amfibiën en reptielen. Het was wonderbaarlijk voor de kinderen

Published

Dirk Damsma
Fietsexamen groep7
PROFICIAT!!!
Alle deelnemers geslaagd.
Knap gedaan!
Wij zijn trots op jullie.
Hulpouders bedankt voor het posten langs de route.

Ze kunnen nu veilig deelnemen aan het verkeer.

Published

Lindsey van der  Wijk
Letterfeestje in groep 3!
Vandaag was het letterfeestje in groep 3. De kinderen kennen nu alle letters en lieten vandaag aan ons horen hoe goed ze al kunnen lezen. Ook hebben we leuke spelletjes gedaan met alle letters en natuurlijk hebben we het feestje afgesloten met iets lekkers. Een echte lettertaart! Iedereen bedankt voor jullie aanwezigheid en de leuke middag!

Published

Lindsey van der  Wijk
IPC thema: we zijn wat we eten
Dinsdagmiddag zijn we met een nieuw thema gestart. Alles draait komende weken tijdens de IPC lessen om voedsel.
We zijn dit thema begonnen met een dramales: we deden net alsof we in een restaurant werkten of iets kwamen eten. De kinderen speelden hun rol heel goed!

Published

 

gr34

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren