Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Groep 6-7

 

 

Wij zijn groep 6/7, een enthousiaste groep met 21 kinderen. We hebben 9 meiden, 12 jongens en 1 meester. We zijn goed van start gegaan in de klas. Als groep hebben wij het volgende doel gesteld: In groep 6/7 voelt iedereen zich welkom en helpen wij elkaar waar dit nodig is. Op maandag hebben wij gym van meester Kevin. Omdat wij een sportieve groep zijn, kijken we hier elke week weer naar uit.
Dit jaar gaat groep 7 voor de eerste keer op kamp met groep 8. Ook doen wij dit jaar mee aan het landelijk verkeersexamen. Dit bestaat uit een theorie en praktijkgedeelte. We gaan dit jaar hard oefenen om ons verkeersdiploma te halen! Ben je nieuwsgierig geworden naar groep 6/7? Kom gerust eens een kijkje nemen! Hieronder volg je onze activiteiten in onze blogs!

 

 

groep 6 7groep 6-7

Rik Korsten
Eerste week online les

Wat een week hebben we achter de rug.
Het doet me goed om te zien dat iedereen netjes om 8.30 uur klaar zit om onderwijs te volgen. Super enthousiast en plichtsgetrouw zijn alle kinderen aan het werk. 
Super tof hoe snel iedereen Teams begrijpt, deze ICT-vaardigheden heeft iedereen snel onder de knie.
Dus een groot compliment voor alle kinderen en een groot compliment voor alle ouders.

 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 67'

Rik Korsten
Kerstvakantie en klaarmaken maandag 4 januari

Gisteren hebben we toch nog een super kerstviering gehad. 

Vandaag gaan alle leraren aan de slag om de pakketten te maken. 
Wij wensen jullie alvast fijne feestdagen en een gezond 2021. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 67'

Dirk Damsma
EHBO en fietscheck

Dinsdag 15 december werd de fietscheck kaart van Wout door een onafhankelijke jury uitgekozen uit de stapel ingeleverde kaarten.

Hij werd verrast met een leuk cadeau.

In het kader van check je fiets (vooral de verlichting) in deze donkere dagen hebben de verkeersouders deze actie opgezet voor de Klimboom. 

Dinsdagmiddag zijn alle kinderen van groep 8 geslaagd voor het EHBO examen.Proficiat!!!

Het viel de examinatoren van het Rode Kruis vooral op dat er heel serieus en vakkundig aan de examenonderdelen werd gewerkt.

Erg knap!

 

Gepubliceerd in 'Blog van 8'

Dirk Damsma
Rots water workshop

Vandaag hebben alle groepen kennisgemaakt met de rots water training.

Danielle heeft onze kinderen geleerd om ‘stevig’ te staan als een rots als het nodig is of mee te gaan als water als de situatie daar om vraagt.

De methode rots water werkt vooral aan het verstevigen van zelfvertrouwen en zelfbewustheid. Dit doe je met je hoofd maar ook vanuit je gevoel.

Gepubliceerd in 'Blog van 8'

Rik Korsten
Surprises groep 6/7

Vandaag is sinterklaas met zijn pietjes op de Klimboom geweest. Ook in groep 6/7 is Sinterklaas gevierd. Zoals je kunt zien zijn er superleuke surprises gemaakt met prachtige gedichten. Wat waren de resultaten mooi!!

We hebben een gezellige ochtend gehad

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 67'

 gr67

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren