Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Welkom in groep 1-2-3

Hoi!

 

We zijn een gezellige, leergierige en enthousiaste klas. Juf Mariël is er op dinsdag heel de dag en op donderdag en vrijdag ochtend. Juf Eva is er op woensdag heel de dag. Juf Elske is er op maandag t/m vrijdag heel de dag. We krijgen ook nog af en toe hulp van meneer Niels. 

 

We gaan er samen een super leuk schooljaar van maken.

 

Wil je op de hoogte blijven van de dingen die wij doen in onze groep? 

Kijk dan regelmatig op deze pagina voor leuke nieuwtjes en foto’s. 

 

Elske Chatrou
Waterles bij ‘De Hooge Vorssel’
Gisteren hebben we a.d.h.v. verschillende opdrachtjes veel geleerd over water. We hebben ontdekt waar het water heen gaat als je het water doorspoelt. We hebben naar waterdiertjes gezocht en dit bekeken onder een microscoop. We hebben gekeken wat blijft drijven/ zinken in het water en zo waren er nog veel meer opdrachtjes. Dankjewel mama’s voor jullie hulp. We hebben genoten!

Published

Elske Chatrou
Thema verkeer
Afgelopen week hebben we het thema verkeer afgesloten. Kinderen hebben weer veel gedaan en geleerd. Kinderen hebben een aantal verkeersregels geleerd en weten wat veilig en onveilig in het verkeer is. We hadden ook in de klas een hoek van de fietsenmaker en de kinderen konden op het verkeersplein in de aula de verkeersregels toepassen.

In de laatse weken staat het thema zomer/ vakantie centraal.

Published

Elske Chatrou
De zingende wortel.
Gisteren zijn we naar het Museum voor Religieuze Kunst geweest. Daar stond Woeste Wilde Wouter op ons te wachten. We gingen helpen om de zingende wortel te vinden. Daarvoor moesten we eerst wat opdrachtjes doen. We gingen aan plantjes voelen, ruiken, kijken en proeven. Daarna mochten we zelf een zingende wortel maken van klei. Ten slotte zijn we op zoek gegaan naar de zingende wortel.

Published

Elske Chatrou
Nostalgische kermis bij de Sint Jan
Vandaag hebben de groepen 1 t/m 4 een bezoekje gebracht aan de nostalgische kermis bij de Sint Jan. Daar hebben de kinderen genoten van de draai-en zweefmolen, maar ook zeker van het springkussen, schminken, blikgooien en knutselen. Het was een gezellige middag.

Published

Dirk Damsma
Fietsexamen groep7
PROFICIAT!!!
Alle deelnemers geslaagd.
Knap gedaan!
Wij zijn trots op jullie.
Hulpouders bedankt voor het posten langs de route.

Ze kunnen nu veilig deelnemen aan het verkeer.

Published

 

 gr12

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren