Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Welkom in groep 1-2

Hoi!

 

We zijn een gezellige, leergierige en enthousiaste klas. We leren dit jaar veel nieuwe dingen van elkaar en met elkaar. Juf Elske is er op maandag t/m vrijdag heel de dag. 

 

We gaan er samen een super leuk schooljaar van maken.

 

Wil je op de hoogte blijven van de dingen die wij doen in onze groep? 

Kijk dan regelmatig op deze pagina voor leuke nieuwtjes en foto’s. 

 

Dirk Damsma
EHBO en fietscheck

Dinsdag 15 december werd de fietscheck kaart van Wout door een onafhankelijke jury uitgekozen uit de stapel ingeleverde kaarten.

Hij werd verrast met een leuk cadeau.

In het kader van check je fiets (vooral de verlichting) in deze donkere dagen hebben de verkeersouders deze actie opgezet voor de Klimboom. 

Dinsdagmiddag zijn alle kinderen van groep 8 geslaagd voor het EHBO examen.Proficiat!!!

Het viel de examinatoren van het Rode Kruis vooral op dat er heel serieus en vakkundig aan de examenonderdelen werd gewerkt.

Erg knap!

 

Gepubliceerd in 'Blog van 8'

Dirk Damsma
Rots water workshop

Vandaag hebben alle groepen kennisgemaakt met de rots water training.

Danielle heeft onze kinderen geleerd om ‘stevig’ te staan als een rots als het nodig is of mee te gaan als water als de situatie daar om vraagt.

De methode rots water werkt vooral aan het verstevigen van zelfvertrouwen en zelfbewustheid. Dit doe je met je hoofd maar ook vanuit je gevoel.

Gepubliceerd in 'Blog van 8'

Elske Chatrou
Dag Sinterklaas

Wat hebben we genoten van de afgelopen weken. Samen bingo spelen, pepernoten bakken, pietengym, werken en spelen in de verschillende hoeken en natuurlijk vandaag een bezoek van Sinterklaas en de pieten. 
Dag Sinterklaas... tot volgend jaar. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Elske Chatrou
Start thema 'Sinterklaas'

Wat leuk! Sinterklaas en de pieten zijn weer in Nederland. Er is al een paar keer een piet langs geweest om iets lekkers in onze schoen te doen. Ook heeft er een piet bingo kaarten verstopt in onze klas. Aan de hand van een filmpje van Sinterklaas hebben wij het bingo spel gespeeld. Verder wordt er heerlijk gewerkt en gespeeld in de pakjes/ werkkamer van de Sint, in de boot en in de pieten bakkerij. 

 

 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Elske Chatrou
Start thema ‘ De Herfst ‘

We zijn gestart met het nieuwe thema ‘De Herfst’ 🍂 Gisteren hebben we een herfstwandeling gemaakt in het kabouterbos. We hebben mooie dingen gezien en wat hadden we een geluk met het weer! Het was een fijne ochtend. 

De komende weken gaan we nog meer leren over de herfst. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

 gr12

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren