Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Welkom in groep 1-2

Hoi!

 

We zijn een gezellige, leergierige en enthousiaste klas. We leren dit jaar veel nieuwe dingen van elkaar en met elkaar. Juf Elske is er op maandag t/m vrijdag heel de dag. 

 

We gaan er samen een super leuk schooljaar van maken.

 

Wil je op de hoogte blijven van de dingen die wij doen in onze groep? 

Kijk dan regelmatig op deze pagina voor leuke nieuwtjes en foto’s. 

 

Elske Chatrou
Start thema ‘De Lente’

Maandag zijn we gestart met ons nieuwe thema ‘De Lente’. We zijn meteen naar buiten gegaan en op zoek gegaan naar 'de lente'. 🌼 We hadden een zoekkaart en voor ieder gevonden voorwerp kregen we een puzzelstukje. Wat hadden we veel gevonden! 😀

 

De komende tijd gaan we samen nog meer ontdekken rondom dit thema. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Elske Chatrou
Thema eten en drinken

Dit is al weer de laatste week dat we rondom het thema eten en drinken gaan werken en spelen. Wat hebben we de afgelopen weken veel geleerd. We zijn het thema gestart met een thema opening. De kinderen kwamen binnen in een ‘restaurant’ en ze werden geholpen door een ober, serveerster of kok. Verder hebben we samen taart gebakken, zijn we naar ‘de markt’ geweest en hebben we soep gemaakt. Natuurlijk hebben we ook heel fijn kunnen spelen in de verschillende hoeken, zoals het restaurant en de supermarkt.

Volgende week starten we met thema ‘De Lente’.

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Elske Chatrou
Fijne vakantie!

Wat hebben we weer een fijne week gehad met alle kinderen. Deze week hebben we heerlijk kunnen spelen in de sneeuw en vandaag hebben we de week gezellig afgesloten met een dagje carnaval vieren in de klas. Fijne vakantie! 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Elske Chatrou
Jippie! We mogen weer naar school.

De school is weer open voor alle kinderen! Wat ontzettend fijn! 😃 Dat moesten we vanmorgen even vieren met kinderchampagne en confetti. 🥳

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Dirk Damsma
EHBO en fietscheck

Dinsdag 15 december werd de fietscheck kaart van Wout door een onafhankelijke jury uitgekozen uit de stapel ingeleverde kaarten.

Hij werd verrast met een leuk cadeau.

In het kader van check je fiets (vooral de verlichting) in deze donkere dagen hebben de verkeersouders deze actie opgezet voor de Klimboom. 

Dinsdagmiddag zijn alle kinderen van groep 8 geslaagd voor het EHBO examen.Proficiat!!!

Het viel de examinatoren van het Rode Kruis vooral op dat er heel serieus en vakkundig aan de examenonderdelen werd gewerkt.

Erg knap!

 

Gepubliceerd in 'Blog van 8'

 gr12

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren