Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Welkom in groep 3

Welkom op de groepspagina van onze klas.

 

 

 

 

Rik Korsten
Groep 6-7-8 haalt de krant

Met trots kunnen we zeggen dat we de krant hebben gehaald. Maandag gaan we starten met het nieuwe thema Recyclen. Hiervoor doen we mee aan de ‘Textielrace’. 
De kinderen gaan de komende week op zoek naar zoveel mogelijk textiel, met als doel dat dit wordt gerecycled. 

 

Voor verdere informatie:

https://textielrace.nl/overdetextielrace

 

Brabants dagblad:
https://www.bd.nl/uden-veghel-e-o/elke-kilo-textiel-telt-voor-udense-basisschooljeugd-in-textiel-race-het-is-wel-een-wedstrijd-he~aac2b5bd/

 

De komende weken nemen wij jullie mee in dit leuke project!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Eva Rodigas
Geslaagde picknickmiddag!

Wat hebben we vanmiddag een geslaagde picknick gehad! Er waren heel veel papa’s en mama’s met een kleedje en wat lekkers dat gedeeld werd met de kinderen. De ranja, cakejes, gezonde prikkertjes, koffie en thee vielen in de smaak bij de ouders en kinderen. Dat de zon lekker scheen, was ook heel erg fijn! Wij vonden het super dat jullie er allemaal waren!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Eva Rodigas
Autoloze schooldag

Vandaag was het autoloze schooldag. En wat waren er veel kinderen en ouders met de fiets, step of op hun skates! Voor iedereen die niet met de auto was, was er een klein cadeautje, daar waren de kinderen heel blij mee! ‘s Middags hebben we op het veld ook nog samen de liedjes gezongen voor de autoloze schooldag en er werd heel hard gezongen! Wij hopen natuurlijk dat de kinderen nog vaker met de fiets komen, ook al is het geen autoloze schooldag. Goed gedaan vandaag!!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Eva Rodigas
Dag 3 schoolkamp

Het is alweer dag 3 van ons fantastische Expeditie kamp. We hebben super leuke spellen gedaan. Voel- en proef activiteiten, balanceren, boogschieten, frisbeeën, het ladderspel, lasergamen, hout gesprokkeld om vanavond ons eigen eten op te koken, gekookt op zelfgemaakt vuur, maar natuurlijk ook gezellig samen gespeeld en gekletst. Het is echt enorm gezellig en we hebben nog lang geen zin om naar huis te gaan! Gelukkig hebben we vanavond de bonte avond nog en doen we morgen óók nog allemaal leuke dingen! We gaan er een fijne avond van maken samen!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Rik Korsten
Dag 2 schoolkamp

Dag 2 van het kamp zit er bijna op en wat was het weer een toffe dag! We hebben ochtendgymnastiek gedaan met meneer Kevin, onze droogwikkels hebben we moeten laten zien, we hebben hout gesprokkeld, een quiz gedaan, spelletjes in het bos gespeeld, zelf brood warm gemaakt boven het kampvuur, stenen geschilderd, een heerlijke maaltijd gehad van de barbecue en natuurlijk ‘de dikke natte tamme race’. 

Verder staat er vanavond nog een spooktocht op het programma. 

We hebben het hier heeeeerlijk!!!

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 6-7-8'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren