Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Welkom in groep 3

Welkom op de groepspagina van onze klas.

 

 

 

 

Lindsey van der  Wijk
Les over constructies en 1 april

Vandaag was een bijzondere dag in groep 4-5. De kinderen hebben de hele dag gewerkt aan een ‘constructie’ door zelf een speeltoestel te ontwerpen. Meneer Nick en 2 medestudenten hadden deze dag verzorgd.

Het was een leuke en interessante dag met mooie resultaten van de kinderen. 

Naast deze speciale dag was het vandaag ook 1 april. De kinderen dachten dat ze zelf wc papier mee naar school moesten nemen omdat we die niet meer op school zouden hebben. 
Dat was natuurlijk een 1 april grap. 
Thom had dit natuurlijk wel door en wilde de juf ook voor de gek houden: hij had een wc-rol met een nepdrol op haar bureau gelegd! 
Daar hebben we natuurlijk wel even om moeten lachen 😉

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 45'

Eva Rodigas
Meneer Ad met half pensioen!

Vandaag ging meneer Ad met half pensioen. Dat betekent dus dat hij vanaf nu nog maar twee dagen in de week hoeft te werken. Aan het einde van het schooljaar stopt meneer Ad helemaal met werken en gaat hij écht met pensioen. Nu kan hij dus vast een beetje oefenen. Dit wilden wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan en dus stond juf Eva vanochtend met een mand vol leuke, grappige en mooie dingen voor de deur. Ook hadden de kinderen hadden allemaal een halve tekening gemaakt. En een halve taart kon natuurlijk ook niet ontbreken. Meneer Ad was er een beetje stil van, dat gebeurt niet vaak! ‘S middags hebben we ook nog online geborreld met meneer Ad en collega’s. Het was heel gezellig!

Gepubliceerd in 'Blog van 8'

Elske Chatrou
Start thema ‘De Lente’

Maandag zijn we gestart met ons nieuwe thema ‘De Lente’. We zijn meteen naar buiten gegaan en op zoek gegaan naar 'de lente'. 🌼 We hadden een zoekkaart en voor ieder gevonden voorwerp kregen we een puzzelstukje. Wat hadden we veel gevonden! 😀

 

De komende tijd gaan we samen nog meer ontdekken rondom dit thema. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Elske Chatrou
Thema eten en drinken

Dit is al weer de laatste week dat we rondom het thema eten en drinken gaan werken en spelen. Wat hebben we de afgelopen weken veel geleerd. We zijn het thema gestart met een thema opening. De kinderen kwamen binnen in een ‘restaurant’ en ze werden geholpen door een ober, serveerster of kok. Verder hebben we samen taart gebakken, zijn we naar ‘de markt’ geweest en hebben we soep gemaakt. Natuurlijk hebben we ook heel fijn kunnen spelen in de verschillende hoeken, zoals het restaurant en de supermarkt.

Volgende week starten we met thema ‘De Lente’.

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 12'

Rik Korsten
Klas en online verbonden met elkaar

Vandaag is de ene helft op school en de andere helft werkt thuis. Maar wat fijn dat we toch met elkaar in contact zijn. Zo werken de kinderen vandaag, met Chromebooks, gezamenlijk aan de opdrachten. Zo zijn we toch verbonden met elkaar, mooi om te zien dat het zo kan. 

Gepubliceerd in 'Blog van Groep 67'

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren