Jij bent uniek, samen zijn we bijzonder!

Ziekte en verlof

Uw kind is ziek.

 

Als uw kind ziek is of om een andere reden niet naar school kan, kunt u dit telefonisch doorgeven op school, bij voorkeur tussen 08.00 uur en 08.25 uur (Telefoon: 0413- 331741).

U kunt voor het ziekmelden ook gebruik maken van SchouderCom.Wanneer u uw zoon of dochter heeft ziekgemeld hoeft u dit niet dagelijks te doen. Wel is dat fijn als het ziek zijn een langere periode gaat duren of als er een weekend tussen zit, dat dit aangegeven wordt.

 

Indien een kind afwezig is, waarvan wij geen afmelding hebben ontvangen, zullen wij voor 09.00 uur met u contact opnemen.

 

 

Ziekte en ongevallen.

 

Bij ziekte of ongeval van uw kind tijdens schooltijd, wordt contact opgenomen met de ouder/verzorger. Zorg er daarom voor dat uw kind en/ of de directie altijd weet waar het in deze gevallen terecht kan én dat u bereikbaar bent. Bij dringende zaken kan de Bedrijfshulpverlener (BHV’er) meteen besluiten een arts te raadplegen.

 

 

Verlof

 

Mocht het zo zijn dat U voor Uw kind buitengewoon verlof nodig hebt, dan kunt U dat aanvragen met het formulier buitengewoon verlof. Door hier te klikken kunt U het downloaden.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren